theoni logo-svg

MENU

/
/
Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ: Διοργάνωσε το 1ο Water Pairing Menu στην Ελλάδα σε συνεργασία με τον Διεθνή Water Sommelier Michael Mascha

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ: Διοργάνωσε το 1ο Water Pairing Menu στην Ελλάδα σε συνεργασία με τον Διεθνή Water Sommelier Michael Mascha

SHARE

Facebook
LinkedIn
Twitter

«Το νερό, δεν είναι απλώς νερό». Με αυτή τη φράση ως κεντρικό μήνυμα, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ παρουσίασε το 1ο Water Pairing Menu στην Ελλάδα σε συνεργασία με τον Διεθνή Water Sommelier Michael Mascha – ιδρυτή της Fine Waters Academy. Στο βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin Pelagos restaurant, μέλος του Ομίλου Four Seasons, το THEONI προσέφερε μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία στην οποία ο Michael Mascha ανέδειξε όλους τους λόγους που καθιστούν το THEONI ένα premium water brand, βασικό συστατικό της καθημερινότητάς μας αλλά και εξαιρετικά σημαντικό «συνοδό» μίας fine dining εμπειρίας. Η παρουσία του Michael Mascha στην Ελλάδα είχε διττό σκοπό καθώς εκτός από την παρουσίαση του Exclusive Water Pairing Menu, προχώρησε στην ανακοίνωση του 1ου υποψήφιου Έλληνα Water Sommelier, Γιάννη Κοροβέση, ο οποίος πρόκειται να πιστοποιηθεί από τη Fine Waters Academy, με την υποστήριξη του THEONIΔημήτρης Τσέλιος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της THEONI, δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που έχουμε κοντά μας τον Michael Mascha, έναν wordclass Water Sommelier, ο οποίος έχει ήδη ξεχωρίσει και βραβεύσει το THEONI για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που διαθέτει. Πρόκειται για το επόμενο «σκαλοπάτι» στην ανάδειξη του THEONI σε αυτό που πραγματικά είναι – ένα Ελληνικό water brand με διεθνή χαρακτήρα. Χαίρομαι για τη σπουδαία, oneofakind, εμπειρία που δημιουργήσαμε σε συνεργασία με τον Michael Mascha – μία εμπειρία που αφορά στην «πεμπτουσία» των όσων πρεσβεύει το THEONI, εμπνέοντας μέσα από την ιστορία του και την πορεία του προς την κορυφή».

O water sommelier Michael Mascha, σημειώνει σχετικά με το THEONI πως «Ο χαρακτηρισμός «Fine water», αφορά σε ένα προϊόν φυσικό, μη επεξεργασμένο. Όταν ανοίγεις μία φιάλη νερό ΘΕΟΝΗ, καταναλώνεις το ίδιο νερό που αναβλύζει φυσικά στα 1,100μ. στην Πηγή Γκούρα, στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας, αφού εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την Πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία κατά τη διαδικασία της εμφιάλωσης. Η σχετικά χαμηλή Σκληρότητά του και το γεγονός ότι διακρίνεται για το pH του με τιμή 8, προσδίδουν στο νερό THEONI έναν ελαφρύ, απαλό και ισορροπημένο χαρακτήρα, ιδανικό για να συνοδεύει το γεύμα ή το κρασί».

Το 1ο Water Pairing Menu στην Ελλάδα σε συνεργασία με τον Διεθνή Water Sommelier Michael Mascha, συνόδευσε ένα exclusive menu με την υπογραφή του Chef Luca Piscazzi, αποδεικνύοντας πώς το νερό μπορεί να συνοδεύσει και να αναδείξει μοναδικά κάθε γεύση. Αξίζει να σημειωθεί πως το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ αποτελεί το house water του Ομίλου Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, γεγονός που οφείλεται στον premium χαρακτήρα του νερού και ενισχύει τη θέση του ως ένα κορυφαίο ελληνικό νερό σήμερα.

 

Επίσκεψη στην Πηγή Γκούρα

Ο καταξιωμένος διεθνώς Water Sommelier Michael Mascha, βρέθηκε για 1η φορά στην Ελλάδα με αφορμή τη σύμπραξή του με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό THEONI. Μέσα από την επίσκεψή του στην Πηγή Γκούρα, στα 1,100μ. στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το μέρος όπου αναβλύζει το THEONI, το Πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον Κόσμο. Την ξενάγηση του Michael Mascha στην Πηγή Γκούρα ανέλαβε προσωπικά ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της THEONI, Δημήτρης Τσέλιος. O Michael Mascha, διαπιστώνοντας και ο ίδιος την αγνότητα του νερού, παρατήρησε με θαυμασμό πως «ανοίγοντας μία φιάλη ΘΕΟΝΗ, καταναλώνεις αυτό ακριβώς το νερό, όπως αναβλύζει φρέσκο και αγνό από αυτήν εδώ την Πηγή που βρισκόμαστε». Αμέσως μετά ακολούθησε η ξενάγηση στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της THEONI και τις γραμμές παραγωγής για την pet, τη γυάλινη και την καινοτόμο χάρτινη συσκευασία του Πιο Βραβευμένου Ελληνικού Νερού στον Κόσμο, ανακαλύπτοντας το ευρύ portfolio του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΘΕΟΝΗ.

 

Michael Mascha – ο «ειδικός» του νερού

Ο Michael Mascha δημιούργησε τη Fine Waters Academy το 2002, τον κορυφαίο προορισμό για την εκπαίδευση στο υδάτινο στοιχείο και μία πηγή γνώσης για τους καταναλωτές στη βιομηχανία εμφιαλωμένου νερού. Μέσα από τη Fine Waters Academy, ο Michael Mascha κατάφερε να γίνει η «φωνή» για τους γνώστες του νερού και τον τρόπο ζωής τους και συνέβαλε στην ανάδειξη των διεθνών premium waters υποστηρίζοντας πως «το νερό δεν είναι απλώς νερό». Όπως ακριβώς συμβαίνει με το κρασί, έτσι και το νερό μπορεί να συνδυαστεί με το φαγητό και να επιλεχθεί με βάση τις οδηγίες του water sommelier. Το παγκόσμιο κοινό του Michael Mascha αποτελείται από επαγγελματίες F&B, καταναλωτές, διανομείς, μέσα ενημέρωσης καθώς και κορυφαία water brands.

Ο Michael Mascha είναι επίσης ο συγγραφέας του αναγνωρισμένου βιβλίου Fine Waters – A Connoisseur’s Guide to the World’s Most Distinctive Bottled Waters που έχει χαρακτηριστεί από τους Times του Λονδίνου ως «μια εγκυκλοπαίδεια του νερού, μια Βίβλος του νερού». Μάλιστα, το THEONI είναι το μοναδικό Ελληνικό Φυσικό Μεταλλικό Νερό που έχει συμπεριληφθεί και παρουσιάζεται στη νέα έκδοση του βιβλίου του.

Ο Dr. Mascha είναι κάτοχος διδακτορικού στην Ανθρωπολογία και την Επιστήμη της Επικοινωνίας από το Πανεπιστήμιο της Βιέννης και ζει στο Λος Άντζελες και στο Τέξας.

 

Το ΘΕΟΝΗ μέλος της Fine Waters Society

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον κόσμο, με τα πηγαία ποιοτικά χαρακτηριστικά εισέρχεται επίσημα στην κατηγορία premium νερών παγκοσμίως. Τον Οκτώβριο του 2021, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ κατάφερε να ξεχωρίσει για μία ακόμη φορά σε έναν από τους πιο έγκριτους και αυστηρούς διεθνείς θεσμούς Ποιότητας και Γεύσης, τα Fine Waters Awards.

Απέσπασε τριπλή διάκριση, κατακτώντας το Gold Award για την καινοτόμο, 100% ανακυκλώσιμη χάρτινη συσκευασία του και Silver Award για τη Still και Sparkling εκδοχή του σε γυάλινη φιάλη.

Με μία ευρεία γκάμα βραβευμένων προϊόντων στο portfolio του, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό THEONI, το οποίο διακρίνεται για το pH του με τιμή 8, συνεχίζει δυναμικά τη σταθερά ανοδική πορεία του, τόσο στις προτιμήσεις των καταναλωτών όσο και στις αξιολογήσεις των ανώτατων επαγγελματιών της Γεύσης και της Γαστρονομίας, αποτελώντας ένα ελληνικό brand με διεθνή χαρακτήρα!