theoni logo-svg

MENU

/
/
Το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό «χορεύει» στα βήματα της Haute Couture!

Το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό «χορεύει» στα βήματα της Haute Couture!

SHARE

Facebook
LinkedIn
Twitter

A Parisian fashion love affair… Το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό έλαμψε για ακόμα μία φορά μέσα από την παρουσία του στο fashion show της Σίλιας Κριθαριώτη, στο πλαίσιο της Paris Haute Couture Week. Η κολεξιόν της καταξιωμένης Ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας για τη σεζόν Autumn/Winter 2019-2020 παρουσιάστηκε στον εμβληματικό χώρο του Palais de Tokyo, όπου οι κομψές φιάλες των 330ml του ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό κοσμήθηκαν με τη limited edition ετικέτα που σχεδίασε η Σίλια Κριθαριώτη, με αιθέριες μπαλαρίνες που παρασύρουν με τα κομψά βήματά τους, αντανακλώντας την ποιοτική και always in fashion ταυτότητα του THEONI.

Διάσημες και εξαιρετικά σημαντικές παρουσίες από τον χώρο της διεθνούς μόδας, όπως και πλήθος fashion editors των μεγαλύτερων περιοδικών του κόσμου, δημοσιογράφων μόδας και bloggers είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να απολαύσουν την ποιοτική γεύση του ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό που τους περίμενε στα καθίσματά τους, του μοναδικού ελληνικού νερού με 20 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας.

 

Το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό ξεχωρίζει για τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά όπως το αλκαλικό pH8 που προσφέρει ισορροπία στη γεύση καθώς και άμεση ενυδάτωση στον οργανισμό. Η ισορροπημένη σκληρότητά του είναι ένδειξη χαμηλής περιεκτικότητας σε άλατα και είναι ιδανικό για διατροφή πτωχή σε νάτριο, καθώς έχει μια από τις χαμηλότερες συγκεντρώσεις (<1,8 mg/L) στο σύνολο των εμφιαλωμένων νερών. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι το THEONI αναβλύζει στα 1100 μ. από την Πηγή Γκούρα, στα Άγραφα Όρη, και εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία.

Η καινοτόμα φιάλη των 330ml του ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό συνεχίζει να αποτελεί την πιο μοντέρνα, εύχρηστη και πρακτική συσκευασία που μπορεί κανείς να έχει πάντα μαζί του προκειμένου να απολαμβάνει όλα τα οφέλη του μοναδικού Ελληνικού Φυσικού Μεταλλικού Νερού βραβευμένου με 20 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας.