ΥΛΙΚΑ
5 λίτρα εμφιαλωμένο νερό ΘΕΟΝΗ
500 γρ. κρεμμύδι ξερό χοντροκομμένο
300 γρ. φινόκιο χοντροκομμένο
300 γρ. πράσο χοντροκομμένο
300 γρ. σέλερι χοντροκομμένο
300 γρ καρότο χοντροκομμένο
3 φύλλα δάφνης
1 μάτσο μάραθο ξερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε όλα τα υλικά μαζί για 30-40 λεπτά.
Στη συνέχεια σουρώνουμε τον ζωμό με μια σίτα και τον αποθηκεύουμε.
Αφού κρυώσει, μπορούμε να τον αποθηκεύσουμε σε παγοκύστες και να τον καταψύξουμε.