/
Η πηγή

Ένα δώρο της φύσης
για τον άνθρωπο

Από την Πηγή Γκούρα, αναβλύζει σε υψόμετρο 1100μ. στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας

Πηγή & Περιοχή

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ αναβλύζει από φυσική πηγή, την Πηγή Γκούρα, σε υψόμετρο 1100μ., στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας. Σε αυτό το παρθένο, μακριά από κάθε είδος ανθρώπινης δραστηριότητας, περιβάλλον, εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία. Έτσι διατηρεί αναλλοίωτα τα φυσικά του χαρακτηριστικά, που το κατατάσσουν ως το κορυφαίο Ελληνικό Φυσικό Μεταλλικό Νερό με περισσότερα από 60 Διεθνή Βραβεία ποιότητας και γεύσης.

Κορυφαίο & εξαιρετικό νερό

Η πηγή Γκούρα βρίσκεται σε ένα παρθένο περιβάλλον που προστατεύεται, ώστε να αποφεύγεται κάθε είδους εξωτερική παρέμβαση. Έτσι, το νερό που αναβλύζει από την πηγή είναι αγνό μακριά από ζώνες ρύπανσης!

Οι παράγοντες που καθιστούν το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Θεόνη μοναδικό είναι ότι: 

Ο Michael Mascha στην Πηγή Γκούρα

Ο διεθνής Water Sommelier και ιδρυτής της FineWaters Academy, Michael Mascha, επισκέφτηκε την Πηγή Γκούρα, καθώς και τις εγκαταστάσεις της ΘΕΟΝΗ και αποκάλυψε τα «μυστικά» του πιο βραβευμένου Ελληνικού Νερού!

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΘΕΟΝΗ τον υποδέχτηκε και τον ξενάγησε στον μοναδικό κόσμο της Θεόνη!

Δείτε στο βίντεο σπουδαία συναισθήματα που του προκάλεσε η επίσκεψή του, και όσα εξηγεί για τα οφέλη που έχει το Φυσικό Μεταλλικό Θεόνη με pΗ8 για τον οργανισμό.