theoni logo-svg

MENU

/
Κοινωνική ευθύνη

Η ΘΕΟΝΗ δίπλα
σε όσους το έχουν ανάγκη

Eισαγωγή

Η αλληλεγγύη και η κοινωνική προσφορά αποτελούν λέξεις με βαθιά σημασία για εμάς στη ΘΕΟΝΗ. Το έντονο αίσθημα Κοινωνικής Ευθύνης που κυριαρχεί στη φιλοσοφία της εταιρείας μας, δημιουργεί μια ασπίδα προστασίας γύρω από τον τόπο μας αλλά και κάθε ευάλωτη κοινωνική ομάδα. Έτσι, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ συνδέεται με το Περιβάλλον, την Εκπαίδευση, τον Αθλητισμό και την Κοινωνία, μέσα από πολλαπλές δράσεις!

Πηγή της δύναμής μας, ο τόπος μας

Η καρδιά της ΘΕΟΝΗ χτυπάει για τον τόπο της, γι’ αυτό μέσα από τις δράσεις μας στηρίζουμε ενεργά την Καρδίτσα και τους συνανθρώπους μας, που αντιμετώπισαν πολλές προκλήσεις τη χρονιά που μας πέρασε.

Συγκεκριμένα, προχωρήσαμε στην κάλυψη των αναγκών νερού 20 σχολείων στις περιοχές που χτυπήθηκαν από την κακοκαιρία Ντάνιελ. Επιπλέον, ένα ακόμη έργο που ολοκληρώθηκε έπειτα από πρωτοβουλία μας ήταν η επισκευή και ασφαλτόστρωση ενός σημαντικού τμήματος του οδοστρώματος το οποίο υπέστη σοβαρές ζημιές λόγω της κακοκαιρίας.

Ενώ, η ιδιαίτερη για εμάς αυτή η χρονιά έκλεισε με τον πιο όμορφο και συγκινητικό τρόπο, καθώς αναλάβαμε και υλοποιήσαμε την εξ ολοκλήρου την ανακαίνιση της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου της Καρδίτσας. Ένα έργο υψηλών προδιαγραφών που στηρίζει ενεργά και ενδυναμώνει τις παροχές που προσφέρει η τοπική κοινωνία σε όλα τα παιδιά του τόπου μας!

Το συγκεκριμένο έργο ολοκληρώθηκε λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα και συνοδεύτηκε από μια επίσκεψη-έκπληξη στα παιδιά του Νοσοκομείου, με πολλά δώρα και χαμόγελα χαράς και αισιοδοξίας.

Αθλητισμός & Βιωσιμότητα

Οι ενέργειές μας επεκτείνονται και στον χώρο του αθλητισμού και έχουν στόχο να δώσουν παραπάνω ώθηση σε ανθρώπους και αθλητές που μας εμπνέουν με τις επιδόσεις και τη δύναμή τους.

Για αυτό και προχωρήσαμε στη δωρεά εξατομικευμένου αμαξιδίου με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του αθλητή επιτραπέζιας αντισφαίρισης Ν. Δαβράδου, ο οποίος την τελευταία τριετία έχει κατακτήσει 5 μετάλλια σε πανελλήνιο επίπεδο.

Επιπλέον, μαζί με τον Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ και τη ΜΚΟ Act For Karditsa ενώσαμε τις δυνάμεις μας σε έναν αγώνα μπάσκετ που σκοπό είχε να προσφέρει οικονομική βοήθεια για τους πληγέντες από την κακοκαιρία. Κάθε πόντος που σημείωσε ο Α.Σ.Κ. αντιστοιχούσε σε 25 ευρώ, μια δωρεά της ΘΕΟΝΗ, η οποία μετά το τέλος του αγώνα παραδόθηκε στη δράση Act For Karditsa υπέρ των πληγέντων.

Τέλος, πάντα με γνώμονα το να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για όλους, ενισχύσαμε το έργο της Τουριστικής Αστυνομίας του Αστυνομικού Τμήματος Μετεώρων, με τη δωρεά ηλεκτρικού ποδηλάτου συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην προώθηση βιώσιμων λύσεων. Ενώ, στην ίδια κατεύθυνση είναι και οι σημαντικές δωρεές που έχουμε πραγματοποιήσει σε αστυνομικά τμήματα της Θεσσαλίας, καθώς και στην πυροσβεστική υπηρεσία Μουζακίου.

Το έργο μας και η προσφορά μας σε όσους το έχουν ανάγκη θα συνεχίσει με ακόμη μεγαλύτερη ορμή και το 2024 γιατί η δική μας πηγή ζωής είναι η αγάπη σας!