theoni logo-svg

MENU

/
/
Γιατί όλες οι διάσημες πίνουν νερό με λεμόνι; Το κάναμε για μια εβδομάδα!

Γιατί όλες οι διάσημες πίνουν νερό με λεμόνι; Το κάναμε για μια εβδομάδα!

SHARE

Facebook
LinkedIn
Twitter

Θυμάμαι ένα προς ένα τα επεισόδια του Sex and The City με την Carrie και τις φίλες της να έχουν πάντα πάνω στο τραπέζι που έπαιρναν πρωινό ένα ποτήρι νερό με λεμόνι. Επίσης, “το μυστικό μου είναι νερό με λεμόνι” είναι μια πρόταση που βγαίνει συχνά- πυκνά από τα στόματα των πιο διάσημων χολιγουντιανών stars και των top models.

Μέτρησε: η Gisele είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο People ότι ξεκινάει τη μέρα της πάντα με ένα ποτήρι ζεστό νερό με λεμόνι. Η Elle Macpherson στην Daily Mail δήλωσε ότι άρχισε να πίνει νερό με λεμόνι από τότε που προέκυψε ένα πρόβλημα υγείας, ενώ στην ίδια λίστα ανήκει η Miranda Kerr, η Gwyneth Paltrow και η Lauren Conrad.

Η λίστα είναι ατελείωτη και αν με αφήσεις μπορώ να συμπληρώσω γραμμές ατελείωτες μόνο με ονόματα. Αντ’ αυτού είπα να κάνω το πείραμα: έπινα νερό με λεμόνι για μια εβδομάδα και δες τι έγινε!

-Καλύτερη πέψη

Το πρώτο πράγμα που αντιλαμβάνεσαι αν βάλεις στη ρουτίνα σου (ένα ποτήρι κάθε πρωί) το νερό με το λεμόνι είναι ότι “τα πηγαίνεις πολύ καλύτερα” με το στομάχι σου. Είμαι αρκετά αγχώδης με προβλήματα πέψης. Το λεμόνι, χάρη στο κιτρικό οξύ που περιέχει μπορεί να συμπληρώσει τα φυσικά οξέα του στομάχου και να ενισχύσει την πέψη. Επιπλέον, το νερό Θεόνη έπαιξε σίγουρα το ρόλο του. Είναι, εξάλλου, βραβευμένο ως το καλύτερο εμφιαλωμένο νερό στον κόσμο!

 

-Πιο λαμπερή επιδερμίδα

Το να ενυδατώνεις την επιδερμίδα σου με κρέμες δεν αρκεί. Η ενυδάτωση πηγάζει από μέσα μας. Πίνω αρκετό νερό έτσι κι αλλιώς, αλλά αυτό το extra ποτήρι Θεόνη με το οποίο ξεκινούσα για μια εβδομάδα κάθε πρωινό μου με έβαζε στην διαδικασία να καταναλώσω περισσότερο νερό κατά την διάρκεια της ημέρας. Όσον αφορά το συνδυασμό του με το λεμόνι; Είναι γνωστό ότι το λεμόνι έχει βιταμίνη C και αποτοξινώνει την επιδερμίδα. Μια εβδομάδα beauty πειράματος και το πρόσωπό μου ήταν πιο φωτεινό, σχόλιο που έκαναν τα κορίτσια στο γραφείο.

 

-Απώλεια κιλών

Έρευνες έχουν αποδείξει ότι κάποιος που βρίσκεται σε δίαιτα και καταναλώνει περισσότερο νερό χάνει περισσότερα κιλά σε σχέση με κάποιον που δεν καταναλώνει νερό. Χωρίς να είμαι σε δίαιτα για εκείνη την εβδομάδα κατάφερα να ρίξω τη ζυγαριά κατά 500 γραμμάρια. Ίσως γιατί με το συνδυασμό Θεόνη+ λεμόνι είχα μπει σε μια fitness ψυχολογία έτσι κι αλλιώς!

 

-Καλύτερη διάθεση

Ομοίως, για λόγους fitness ψυχολογίας για μια εβδομάδα ολόκληρη η διάθεσή μου ήταν ανεβασμένη!

Στα πρακτικά τώρα: το να ξεκινάω την ημέρα μου με ένα ποτήρι νερό Θεόνη και μερικές σταγόνες λεμόνι ήταν τόσο boosted διαδικασία που φυσικά δεν θα μείνει στη μια εβδομάδα! Ποιος ο λόγος να το διακόψεις όταν κάνεις τόσο απλό με τέτοια αποτελέσματα (επαναλαμβάνω: τα κορίτσια στο γραφείο επισήμαναν την διαφορά στην επιδερμίδα μου χωρίς να γνωρίζουν. Άρα, δεν μιλάμε για placebo). Η ερώτηση ρητορική!

 

Πώς, όμως, θα επιλέξεις το σωστό νερό;

Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και η επιλογή του νερού. Φυσικά και πρέπει να προτιμήσεις εμφιαλωμένο νερό έναντι του νερού βρύσης, αλλιώς κάνεις μισή δουλειά, όπως επίσης και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό έναντι του Επιτραπέζιου ή του Νερού Πηγής που δεν είναι πλούσια σε κάποιο μεταλλικό στοιχείο (π.χ. μαγνήσιο, ασβέστιο).

Το νερό Θεόνη είναι Φυσικό Μεταλλικό Νερό που αναβλύζει από πηγές στις κορυφές των Αγράφων, με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα, χωρίς βαρέα μέταλλα και κατάλληλο για όσους κάνουν δίαιτα πτωχή σε νάτριο. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι είναι Βραβευμένο ως το καλύτερο εμφιαλωμένο νερό στον κόσμο! Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιβεβαίωση από αυτό!

Let’s drink to that!

 

Διαβάστε ακόμη

| Η ΘΕΟΝΗ προχωρά σε μία ακόμα επένδυση για τη δημιουργία νέας γραμμής παραγωγής και νέου κέντρου αποθήκευσης και παροχής υπηρεσιών logistics στον Ελληνόπυργο Μουζακίου, σφραγίζοντας μια νέα εποχή για το πιο δυναμικά αναπτυσσόμενο ελληνικό brand εμφιάλωσης νερού....