theoni logo-svg

MENU

/
/
Beauty from within! Η μεγαλύτερη τάση στην ομορφιά για το 2018 έρχεται από… μέσα μας!

Beauty from within! Η μεγαλύτερη τάση στην ομορφιά για το 2018 έρχεται από… μέσα μας!

SHARE

Facebook
LinkedIn
Twitter

Η άνοιξη είναι η ιδανική εποχή για ανανέωση και ένα restart σε όλες μας τις beauty (και όχι μόνο beauty!) συνήθειες. Ή, ακόμη καλύτερα, είναι η ιδανική εποχή για να βάλουμε σε εφαρμογή την μεγαλύτερη τάση στον κόσμο της ομορφιάς, το beauty from within. Ας γίνουν οι συστάσεις!

Τι είναι το beauty from within;

Τα τελευταία χρόνια από τη μια οι ρυθμοί της καθημερινότητάς μας, από την άλλη η μεγάλη εξέλιξη της τεχνολογίας και όλα αυτά τα λανσαρίσματα πουβλέπαμε (και εξακολουθούμε να βλέπουμε) στην αγορά μας έκαναν να χάσουμε την επαφή με τον εαυτό μας, σταματήσαμε να ακούμε τις ανάγκες μας, να μας φροντίζουμε εκ των έσω. Κάποτε πιστεύαμε πολύ στο «είμαστε ότι τρώμε» και πλέον έχουμε περάσει στην φιλοσοφία του «είμαστε ότι φοράμε», και σε επίπεδο επιλογής skincare routine. Το 2018, όμως, φαίνεται πως είναι η χρονιά που θα ανακτήσουμε τις καλές σχέσεις με τον εαυτό μας, θα φροντίζουμε καλύτερα την διατροφή μας και δεν θα εστιάζουμε μόνο στις κρέμες που θα φοράμε αλλά και σε βιταμίνες, προβιοτικά, συμπληρώματα διατροφής. Το 2018 θα δώσουμε σημασία ξανά στο «είμαστε ότι τρώμε… και ότι πίνουμε!».

Serum, νερό και ομορφιά: πώς συνδέονται;

Εδώ και πολύ καιρό η κοσμετολογία έχει ρίξει το βάρος της στα serum, τις μάσκες και τα λάδια με αποτέλεσμα οι κρέμες να έχουν μπει στο βάθος του ντουλαπιού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αφυδάτωση της επιδερμίδας σε βάθος χρόνου γιατί τίποτα δεν μπορεί να ενυδατώσει την επιδερμίδα μας καλύτερα από μια κρέμα. Ή, μάλλον, ένα πράγμα μπορεί: το νερό! Στις παρούσες συνθήκες, λοιπόν, είναι σημαντικότερο από κάθε άλλη φορά να καταναλώνουμε οκτώ ποτήρια νερό την ημέρα. Αλλά ακριβώς όπως συμβαίνει και με τις κρέμες μας το αντίστοιχο συμβαίνει και με το νερό: αν βάλουμε οποιαδήποτε κρέμα στο πρόσωπό μας δεν αρκεί. Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη έχει πέντε διεθνείς διακρίσεις, ενώ έχει βραβευτεί και στην κατηγορία Best Bottle Water στον αμερικανικό διαγωνισμό Berkeley Springs International Water Tasting, γνωστό και ως «Oscars of water»!

Γυμναστική: πότε και πού;

Έρευνες έχουν δείξει ότι τα επίπεδα κορτιζόλης (ορμόνη του στρες) είναι αυξημένα το πρωί. Είναι κάπως λογικό και συμβαίνει για να μας δώσει ώθηση να σηκωθούμε από το κρεβάτι. Για να ρίξουμε τα επίπεδα αυτά θα πρέπει να κάνουμε καλή διαχείριση. Η άσκηση σε εξωτερικό χώρο βοηθά γιατί βελτιώνει την διάθεσή μας και μειώνει το άγχος. Βεβαίως, δεν πρέπει να ξεχνάμε πριν φύγουμε από το σπίτι να παίρνουμε πάντα μαζί ένα μπουκαλάκι φυσικό μεταλλικό νερό για να διατηρούμαστε ενυδατωμένοι όσο γυμναζόμαστε!

Η δύναμη του νερού στην τάση του beauty from within!

Οκτώ ποτήρια νερού βοηθούν την ενυδάτωση της επιδερμίδας μας. Και αυτό είναι κάτι γνωστό. Αυτό που ήρθε η ώρα να μάθουμε είναι ότι το νερό βοηθάει και το λεγόμενο beauty sleep. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Το να κάνουμε έναν χορταστικό βραδινό ύπνο είναι πολύ σημαντικό και μας ομορφαίνει.  Γιατί; Αφενός δεν έχουμε το επόμενο πρωί μαύρους κύκλους και κουρασμένη όψη, αφετέρου το peak της  κυτταρικής μας ανανέωσης είναι περίπου από τις 12 μέχρι τις 4, άρα διατηρούμαστε όμορφοι και σε ένα βάθος χρόνου. Γνωρίζατε, όμως, ότι η αφυδάτωση δεν μας βοηθά να κοιμόμαστε καλά; Πιο συγκεκριμένα, η αφυδάτωση προκαλεί πτώση των επιπέδων της μελατονίνης (ορμόνη που βοηθά στον ύπνο). Άρα, πριν πέσουμε για ύπνο πρέπει να πιούμε οπωσδήποτε ένα ποτήρι φυσικό μεταλλικό Θεόνη ώστε να διατηρήσουμε τον οργανισμό σας ενυδατωμένο και καν’τε το ίδιο το επόμενο πρωί.

Θυμηθείτε: η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και καμία κρέμα δεν μπορεί να κάνει ότι το νερό!

Διαβάστε ακόμη

| Η ΘΕΟΝΗ προχωρά σε μία ακόμα επένδυση για τη δημιουργία νέας γραμμής παραγωγής και νέου κέντρου αποθήκευσης και παροχής υπηρεσιών logistics στον Ελληνόπυργο Μουζακίου, σφραγίζοντας μια νέα εποχή για το πιο δυναμικά αναπτυσσόμενο ελληνικό brand εμφιάλωσης νερού....