theoni logo-svg

MENU

/
/
Παγκόσμια Ημέρα Νερού με Θεόνη

Παγκόσμια Ημέρα Νερού με Θεόνη

SHARE

Facebook
LinkedIn
Twitter

Το 1992 στο Ρίο Ντε Ζανέιρο της Βραζιλίας, πραγματοποιήθηκε η συνδιάσκεψη του ΟΗΕ για το Περιβάλλον και την Ανάπτυξη, όπου αποφασίστηκε η 22 Μαρτίου να αποτελεί την Παγκόσμια Ημέρα για το Νερό (World Water Day).

Η ορθή διαχείριση των υδατικών πόρων αποτελεί έναν καθοριστικό παράγοντα για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής και τη συνεισφορά σε ένα βιώσιμο αύριο.

Στη Θεόνη, είμαστε υπέρμαχοι της συνολικής προσπάθειας για ένα πιο πράσινο μέλλον. Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας μας, βαδίζουμε με γνώμονα ένα κοινό όραμα: να έχουμε ενεργό ρόλο στην προστασία του περιβάλλοντος με βιώσιμες λύσεις και πρακτικές, καθώς και να αποτελούμε σημείο αναφοράς για την αξιοπιστία μας και τα καινοτόμα προϊόντα που προσφέρουμε στον καταναλωτή που μας επιλέγει αλλά και στο δίκτυο συνεργατών που μας εμπιστεύεται.

Γιατί στη Θεόνη πάντα στόχος μας είναι να προσφέρουμε, σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο, το πολυτιμότερο αγαθό της Φύσης στην πιο ποιοτική εκδοχή του.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την πορεία του νερού μας, που ξεκινάει από τα 1.100μ υψόμετρο στην προστατευόμενη περιοχή natura των Αγράφων μέχρι και το τραπέζι σας:



Διαβάστε ακόμη

| Η ΘΕΟΝΗ προχωρά σε μία ακόμα επένδυση για τη δημιουργία νέας γραμμής παραγωγής και νέου κέντρου αποθήκευσης και παροχής υπηρεσιών logistics στον Ελληνόπυργο Μουζακίου, σφραγίζοντας μια νέα εποχή για το πιο δυναμικά αναπτυσσόμενο ελληνικό brand εμφιάλωσης νερού....