theoni logo-svg

MENU

/
/
Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ: η αγαπημένη συνήθεια της Δέσποινας Καμπούρη

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ: η αγαπημένη συνήθεια της Δέσποινας Καμπούρη

SHARE

Facebook
LinkedIn
Twitter

Το 2020 δεν ήταν η χρονιά μου. Φαντάζομαι ούτε και η δική σου. Μετά το «3-2-1 Καλώς Ήρθες 2021», το κλικ μέσα μου έγινε! Είχε βοηθήσει βέβαια κι εκείνο το φόρεμα που δεν έλεγε να κουμπώσει για το ρεβεγιόν που φέτος κάναμε μόνο οι τέσσερίς μας.

Τις τελευταίες εβδομάδες λοιπόν, σίγουρα θα παρατήρησες τη μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησα  για να χάσω εκείνα τα  περιττά κιλά που μου είχαν ξεμείνει από τα back to back lockdowns του 2020.

Η καραντίνα συνεχίζεται μεν αλλά εγώ δεν ήθελα να συνεχίσω με τα κιλά αυτά.  Με τη διαδικασία της δίαιτας έμαθα τι θα πει υγιεινή διατροφή, πώς πρέπει να φροντίζω όχι μόνο τον εαυτό μου αλλά και όσους αγαπώ, κατάλαβα στην ουσία του το ότι είμαστε ό,τι τρώμε και ναι, έμαθα να πίνω νερό.

Έχεις ακούσει ποτέ για ανθρώπους που δεν συμπαθούν πολύ το νερό; Μη σου φαίνεται παράξενο. Εγώ ήμουν ο άνθρωπος αυτός. Αν δεν ήταν κατακαλόκαιρο να σκάει ο τζίτζικας, αν δεν έκανα προπόνηση μέχρι να μου βγει γλώσσα στο πάτωμα ή ακόμα ακόμα αν δεν είχα φάει κάτι πολύ καυτερό ή κάτι πολύ πικάντικο ή κάτι πολύ αλμυρό, απλά ξεχνούσα να πιω νερό Αυτό βέβαια μου έχει στοιχίσει σε πολλά επίπεδα – το πιο βασικό κόστος για έναν άνθρωπο που προσπαθεί να χάσει βάρος, είναι η κατακράτηση υγρών και η κυτταρίτιδα από τη μη επαρκή κατανάλωση νερού.

Η διατροφολόγος μου με είχε ταρακουνήσει για τα καλά. Μου εξήγησε ότι δεν θα μπορέσω να προοδεύσω στην προσπάθειά μου αν δεν πίνω τουλάχιστον δύο λίτρα νερό καθημερινά.

Κατάλαβα όμως γρήγορα πως το να μετρώ το νερό που πίνω με το σταγονόμετρο ή να το πίνω με το ζόρι, δεν θα με βοηθήσει. Ευτυχώς όλα έγιναν πιο εύκολα όταν μπήκε το νερό ΘΕΟΝΗ στη ζωή μου – σίγουρα το γνωρίζεις καθώς πρόκειται για το πιο Βραβευμένο Ελληνικό νερό στον κόσμο, το μοναδικό με 24 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας!

 

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ είναι το μοναδικό Ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό που αναβλύζει από φυσική πηγή, σε υψόμετρο 1100μ., στην Πηγή Γκούρα στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας – ο  μύθος μάλιστα λέει πως το ΘΕΟΝΗ πήρε το όνομά του από την ομώνυμη νεράιδα που σύμφωνα με τον τοπικό θρύλο προστατεύει την πηγή Γκούρα, εκεί που αναβλύζει το νερό!

Σε αυτό το παρθένο περιβάλλον, το ΘΕΟΝΗ εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία – σε συνδυασμό με το ότι είναι το μοναδικό Ελληνικό Νερό με 24 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας, αυτό ήταν ακόμη ένα στοιχείο που μου κέντρισε το ενδιαφέρον και μου δημιούργησε αίσθηση «ασφάλειας».

Κι όχι μόνο! Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ διακρίνεται για το pH του με τιμή 8, γεγονός που το καθιστά ένα αλκαλικό νερό με πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό. Μπορώ να πω πως η ευεξία αλλά και το πόσο ανάλαφρη νιώθω πια, έχουν να κάνουν με τη νέα μου αυτή συνήθεια.

Για εμένα, το ΘΕΟΝΗ έγινε η νέα μου «κολλητή» που ήρθε για να μείνει. Έχω ένα μεγάλο μπουκάλι Φυσικό Μεταλλικό νερό ΘΕΟΝΗ παντού μαζί μου: στη μετακίνηση 6 για τρέξιμο, στο περπάτημα, στη γυμναστική, στο αυτοκίνητο όταν πηγαίνω στο γραφείο και δίπλα μου στο κρεβάτι όσο διαβάζω το αγαπημένο μου βιβλίο πριν κοιμηθώ.

Κι αν είσαι και μαμά, ξέρεις καλά εκείνες τις παιδικές φωνές στις 2 τη νύχτα: «Μαμά, θέλω λίγο νεράκι». Κι όταν οι μικρές μου φωνάζουν για νερό, νιώθω ήσυχη πια γιατί το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, αποτελεί καθημερινό σύμμαχο ενυδάτωσης και ευεξίας, όχι μόνο για εμένα αλλά για όλη την οικογένειά μου!

Από τη στιγμή που δημιουργεί κανείς οικογένεια διαπιστώνει τη βαρύτητα της ακόμα πιο ποιοτικής διατροφής των παιδιών αλλά και όλης της οικογένειας και πλέον υπάρχει ένα νερό στην Ελλάδα, το ΘΕΟΝΗ, που είναι κατάλληλο γι’ αυτή την ανάγκη λόγω της Αναγνώρισης Καταλληλότητας για προετοιμασία βρεφικών τροφών στη Γαλλία! Πώς γίνεται λοιπόν να μην το εμπιστεύομαι;

Αν αποζητάς κι εσύ το καθημερινό «Ευ Ζην», τώρα ξέρεις πώς μπορείς να βάλεις στη ζωή σου έναν «φίλο» που θα σε βοηθήσει σε αυτό, το ΘΕΟΝΗ!

Ο κόσμος του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΘΕΟΝΗ είναι συναρπαστικός, γεμάτος ενυδάτωση και ευεξία!

Ανακαλύψτε τον:

Facebook: Φυσικό Μεταλλικό Νερό Θεόνη

Instagram: @theoninaturalmineralwater

http://www.theoni-water.gr/

 

Διαβάστε ακόμη

| Η ΘΕΟΝΗ προχωρά σε μία ακόμα επένδυση για τη δημιουργία νέας γραμμής παραγωγής και νέου κέντρου αποθήκευσης και παροχής υπηρεσιών logistics στον Ελληνόπυργο Μουζακίου, σφραγίζοντας μια νέα εποχή για το πιο δυναμικά αναπτυσσόμενο ελληνικό brand εμφιάλωσης νερού....