theoni logo-svg

MENU

/
/
Η έμπρακτη υποστήριξη της κοινωνίας, θεμελιώδης αξία του ΘΕΟΝΗ!

Η έμπρακτη υποστήριξη της κοινωνίας, θεμελιώδης αξία του ΘΕΟΝΗ!

SHARE

Facebook
LinkedIn
Twitter

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ και ο Σάκης Ρουβάς στηρίζουν το Μαντούδι, Ευβοίας

Ως ένα ελάχιστο δείγμα συμπόρευσης με τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται αυτή την περίοδο, ο Δημήτρης Τσέλιος, Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του ΘΕΟΝΗ, μαζί με τον δημοφιλή καλλιτέχνη Σάκη Ρουβά, κατέφτασαν στο λιμάνι του Μαντουδίου Ευβοίας, μεταφέροντας 20 παλέτες με φιάλες νερού ΘΕΟΝΗ καθώς και 5 τόνους φύραμα και μπάλες τριφυλλιού ώστε οι κτηνοτρόφοι της περιοχής να φροντίσουν τα ζωντανά που υπέφεραν εξίσου από την πυρκαγιά που έπληξε τον τόπο τους. Ο Δημήτρης Τσέλιος και ο Σάκης Ρουβάς είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους κατοίκους της περιοχής ενώ φρόντισαν οι ίδιοι για την παράδοση των ανωτέρω αγαθών στους κατοίκους.

«Στην προσπάθεια ανάκαμψης, είμαστε δίπλα σας. Συνεχίζουμε μαζί για ένα πιο φωτεινό αύριο», δήλωσε ο Δημήτρης Τσέλιος, Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του ΘΕΟΝΗ. Είναι σημαντικό η «επόμενη μέρα» να μας βρίσκει ενωμένους. Η οικογένεια του ΘΕΟΝΗ στέκεται πλάι σας».

Μαζί γινόμαστε η πιο ελπιδοφόρα «Πηγή Ζωής». Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις ενέργειες στήριξης προς τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από την καταστροφική πυρκαγιά, αυτή τη φορά στην Εύβοια. Σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη και υπερήφανο υποστηρικτή του ΘΕΟΝΗ, Σάκη Ρουβά, το πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό βρέθηκε το Σάββατο της 14ης Αυγούστου στο Μαντούδι Ευβοίας,  με στόχο να καλύψει σημαντικό μέρος των αναγκών των κατοίκων για εμφιαλωμένο νερό.


Οικονομική ενίσχυση  της τοπικής κοινότητας Βατσουνιάς με δωρεές που ξεπερνούν τις €70,000

Ο τόπος μας, η δική μας «Πηγή Ζωής». Η τοπική κοινωνία της Βατσουνιάς αποτελεί για τη ΘΕΟΝΗ ΑΕ όχι απλώς τον τόπο που φιλοξενεί την επιχειρηματική της δραστηριότητα αλλά κάτι πολύ πιο ουσιαστικό. Μία οικογένεια στην οποία το ΘΕΟΝΗ φροντίζει να στέκεται σταθερά στο πλευρό της, συνεισφέροντας στην κάλυψη των αναγκών της. Από τις αρχές του έτους με πρωτοβουλία του Διοικητικού Προσωπικού της ΘΕΟΝΗ ΑΕ, οι δωρεές της εταιρίας υπέρ της τοπικής κοινότητας Βατσουνιάς ξεπέρασαν το ποσό των €70,000 με στόχο την εύρυθμη λειτουργία της κοινότητας και τη διεξαγωγή σημαντικών έργων ανάπτυξης.

Στο πλαίσιο της ιδιαίτερης αυτής σχέσης με την τοπική κοινωνία, δεχτήκαμε με μεγάλη χαρά την ευχαριστήρια επιστολή από την Πρόεδρο της Βατσουνιάς, κα Μαρία Μιχαηλίδου, για την απρόσκοπτη και ιδιαίτερα σημαντική οικονομική στήριξη της ΘΕΟΝΗ ΑΕ

Η σχέση με την τοπική μας κοινότητα βασίζεται σε σταθερές βάσεις και αντικατοπτρίζεται στην αδιάκοπη συμβολή μας προς κάθε μέτωπο και φορέα που μπορούμε να ενισχύσουμε. Με αυτόν τον τρόπο, η οικογένεια της ΘΕΟΝΗ ΑΕ επιθυμεί να ανταποδώσει τη στήριξη που έχει λάβει από την κοινότητα της Βατσουνιάς όλα τα χρόνια δραστηριότητάς της, από το 2013 έως και σήμερα, που το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, αποτελεί το κορυφαίο ελληνικό νερό με τις περισσότερες διεθνείς βραβεύσεις Ποιότητας και Γεύσης.

Σε κάθε ανάγκη της κοινωνίας και των συνανθρώπων μας, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ είναι εκεί για να προσφέρει τη στήριξή του. Αυτό είναι η δική μας #ΠηγήΖωής.


To ΘΕΟΝΗ Αναλαμβάνει την αναδάσωση τμήματος της κοινότητας των Αφιδνών που επλήγη από την πυρκαγιά

Η Φύση είναι η Μητέρα μας, τα Δάση είναι το σπίτι μας, το Περιβάλλον είναι η δική μας Πηγή Ζωής. Παρακολουθώντας με θλίψη τις συνέπειες της καταστροφικής πυρκαγιάς που πλήττει τις τελευταίες ημέρες την Αττική, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ αναλαμβάνει την αναδάσωση τμήματος της κοινότητας Αφιδνών, ως ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης στην περιοχή που δοκιμάζεται.

Στον απόηχο της καταστροφής που έπληξε τον τόπο μας και κατόπιν επικοινωνίας με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αφιδνών, κ. Ανδρέα Θεοδωρακόπουλο, το ΘΕΟΝΗ έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες για τον συντονισμό των ενεργειών που απαιτούνται με στόχο την αποκατάσταση του παρθένου περιβάλλοντος που επλήγη από τη φωτιά.  

Μία πρωτοβουλία της ΘΕΟΝΗ Α.Ε., της ελληνικής εταιρίας εμφιάλωσης νερού που από την πρώτη ημέρα λειτουργίας, βαδίζει με γνώμονα ένα «αύριο» με «πράσινη» ταυτότητα και στοχοπροσήλωση στον Άνθρωπο. «Η επιχείρηση αναδάσωσης τμήματος της κοινότητας Αφιδνών είναι η ελάχιστη κίνηση συμπόρευσης που μπορούμε να προσφέρουμε τη δεδομένη χρονική στιγμή στους συμπολίτες μας που δοκιμάστηκαν και εξακολουθούν να δοκιμάζονται από τα εξαιρετικά δύσκολα γεγονότα των τελευταίων ημερών» δήλωσε ο Δημήτρης Τσέλιος, Πρόεδρος & Δ/νων σύμβουλος της ΘΕΟΝΗ Α.Ε.

Η οικογένεια του ΘΕΟΝΗ δηλώνει την ειλικρινή συμπαράστασή της στις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο τόπος μας. Ένα από τα πιο ζωτικά σημεία πρασίνου της Αττικής καταστράφηκε και είναι καθήκον μας να συνεισφέρουμε στην επαναφορά του, στην επαναφορά του οξυγόνου στην καθημερινότητά μας, στην αποκατάσταση του περιβάλλοντος που θα αποτελέσει «σπίτι» της δικής μας αλλά και της επόμενης γενιάς. 

Διαβάστε ακόμη

| Η ΘΕΟΝΗ προχωρά σε μία ακόμα επένδυση για τη δημιουργία νέας γραμμής παραγωγής και νέου κέντρου αποθήκευσης και παροχής υπηρεσιών logistics στον Ελληνόπυργο Μουζακίου, σφραγίζοντας μια νέα εποχή για το πιο δυναμικά αναπτυσσόμενο ελληνικό brand εμφιάλωσης νερού....