ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 01, 2020
|
Κατηγορία: NOW

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ στηρίζει τον τόπο του με την καμπάνια Κοινωνικής Ευθύνης «Πηγή Ζωής για την Καρδίτσα»

Από:

«Γεννημένο» στην Πηγή Γκούρα της Καρδίτσας, απ’ όπου αναβλύζει φυσικά στα 1.100 μ., το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ στέκεται δίπλα στον τόπο του και στους πολίτες που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες στην περιοχή της Θεσσαλίας, μέσα από την καμπάνια Κοινωνικής Ευθύνης «Πηγή Ζωής #GiaTinKarditsa». Έχοντας ήδη διαθέσει περισσότερες από 50.000 φιάλες στην ευρύτερη πληγείσα περιοχή, α πό  την 1η έως και τις 31 Οκτωβρίου, το ΘΕΟΝΗ προσφέρει μέρος των πωλήσεων από τις πολυσυσκευασίες των 6 και 12 τεμαχίων στους Δήμους Καρδίτσας και Μουζακίου.

Βοήθησε κι εσύ, με ένα Instagram story!

Το ΘΕΟΝΗ αξιοποιεί τη δύναμη των Social Media με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της καμπάνιας Κοινωνικής Ευθύνης «Πηγή Ζωής #GiaTinKarditsa». Για τις ανάγκες της καμπάνιας, το ΘΕΟΝΗ προχώρησε στον σχεδιασμό ενός branded Instagram sticker, καλώντας το κοινό να το μοιραστεί μέσα από τα stories του. Το sticker μπορείτε να το βρείτε στην κατηγορία “.GIFS” στα Instagram Stories, πληκτρολογώντας το keyword THEONI / ΘΕΟΝΗ” στην αναζήτηση.

Από την 1η έως και τις 8 Οκτωβρίου 2020, για κάθε Instagram Story που μοιράζεστε χρησιμοποιώντας το sticker «Πηγή Ζωής #GiaTinKarditsa» και κάνοντας tag το @theoninaturalmineralwater, το ΘΕΟΝΗ προσφέρει €0,20 για τη στήριξη των Δήμων Καρδίτσας και Μουζακίου.