ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

 


 

 

Θεμελιώδης αξία της εταιρίας ΑΗΒ Γκρουπ είναι η έμπρακτη υποστήριξη της κοινωνίας, μέσα από δράσεις ανάπτυξης των κοινωνικών υποδομών, προαγωγής του αθλητισμού και προστασίας του περιβάλλοντος.

 

Πιστή στην ιδέα της εταιρικής ευθύνης, η εταιρία ανέλαβε την κατασκευή αγωγού ύδρευσης στο χωριό της Βατσουνίας, όπου εδρεύει, επιλύοντας το χρόνιο πρόβλημα ύδρευσης που αντιμετώπιζαν κάθε καλοκαίρι κάτοικοι του χωριού.

Ταυτόχρονα, η εταιρία προσπαθεί να ανταποκρίνεται όπου υπάρχουν έκτακτες ανάγκες νερού, λόγω απρόβλεπτων ή άλλων προβλημάτων ύδρευσης, καλύπτοντας βασικές ανάγκες των κατοίκων.


Ο αθλητισμός και η επαφή με το περιβάλλον αποτελούν προτεραιότητα για την εταιρία, η οποία περήφανα στηρίζει ως χορηγός τοπικές αθλητικές ομάδες, ποδηλατικές δράσεις ανάβασης και μαραθώνιους αγώνες.

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο αθλητισμός αποτελεί προτεραιότητα για το νερό ΘEONH. Γι' αυτό περήφανα στηρίζουμε με χορηγίες αθλητικές ομάδες ποδοσφαίρου και volley, ποδηλατικές δράσεις ανάβασης, μαραθώνιους αγώνες και άλλες δραστηριότητες που προάγουν τον αθλητισμό, προσελκύουν τους νέους στην άθληση και προωθούν την επαφή με τη φύση.

 

 

Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη συμμετέχει ενεργά σε δράσεις πολιτισμού, αναγνωρίζοντας τη σημασία ενεργειών που αποσκοπούν στη διατήρηση της πολιτιστικής ταυτότητας και ιστορίας, σε τοπικό και ευρύτερο επίπεδο, ως ουσιαστικό στοιχείο ανάπτυξης και ευημερίας.

 

 

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΠΑΙΔΙ

Οι νέοι αποτελούν το πολυτιμότερο κεφάλαιο της κοινωνίας και τους οφείλουμε την ευκαιρία να καλύπτουν τις βασικές ανάγκες, να μεγαλώνουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον και να έχουν πρόσβαση σε εκπαιδευτικές ευκαιρίες. Το νερό Θεόνη στηρίζει συστηματικά ως χορηγός ενέργειες που στοχεύουν στην ενίσχυση οργανισμών και σωματείων για το παιδί, και προωθεί πρωτοβουλίες που προάγουν κάθε μορφή εκπαίδευσης.

 

 

Σταθερή επιδίωξη μας αποτελεί η ουσιαστική συνεισφορά και έμπρακτη στήριξη της κοινωνίας. Το νερό Θεόνη στέκεται δίπλα στην τοπική κοινωνία αναλαμβάνοντας παρεμβάσεις με ουσιαστικό αντίκτυπο στην καθημερινή ζωή των κατοίκων. Η εταιρεία έχει αναλάβει σημαντικά έργα κατασκευής αγωγών ύδρευσης και αποκατάστασης δρόμων στο χωριό της Βατσουνιάς (έδρα του εμφιαλωτηρίου), επιλύοντας χρόνια προβλήματα της περιοχής.

 

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Στο νερό Θεόνη εφαρμόζουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ορθών περιβαλλοντικών πρακτικών. Ακολουθούμε πλήρως πιστοποιημένες διαδικασίες λειτουργίας με φροντίδα να ελαχιστοποιούμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα. Ο σύγχρονος εξοπλισμός του εμφιαλωτηρίου επιλέχθηκε με αυστηρά κριτήρια και ανώτατες προδιαγραφές. Ενώ ο αρχιτεκτονικός και λειτουργικός σχεδιασμός της μονάδας είναι πλήρως εναρμονισμένος με το φυσικό περιβάλλον. Βασική επιδίωξή μας είναι να επενδύουμε στη βιώσιμη ανάπτυξη και επίτευξη της αειφορίας, ώστε οι γενιές του σήμερα και αύριο να μπορούν να απολαμβάνουν τα πολύτιμα δώρα που μας προσφέρει η φύση.